2022. július 30., szombat

Augusztusi koreai sorozatok

 



Hunted

Szereplők:

Park Ho San, Kim Soo Jin
Lee Hyo Je

Műfaj: thriller, misztikus

Csatorna: MBC
Részek száma: 

Sugárzási idő kezdete: 2022-08-01
Vetítési idő: Hétfő 22:30


Történet:

Miközben vaddisznóvadászat folyik egy átlagos vidéki faluban, egy eltűnt személy ügye zajlik, aminek során a falubeliek titkai sorra kiderülnek.

Young Soo egy középkorú férfi a vidéki faluban. Egy nap a férfi elmegy a hegyekbe vaddisznóra vadászni a barátaival. A vaddisznók kárt tesznek a falu termésében. A hegyekben Young Soo váratlan helyzetbe kerül.

Ok Soon az unokájával él, mióta fia és menye meghaltak egy tűzvészben. Úgy véli, hogy a tüzet a falubeliek gyújtották. Nem bízik a falubeliekben, és miután Alzheimer-kórt diagnosztizáltak nála, még óvatosabb velük szemben.

Chae Jung Young Soo felesége. Gyakran kitör belőle a harag férje irányába, de egyébként melegszívű ember. Személyisége miatt népszerű a falusiak körében. Miután a fia eltűnik a vaddisznóvadászat napján, lelkileg összeomlik.





Poong, the Joseon Psychiatrist

Szereplők:

Ki Min Jae, Kim Hyang Gi
Kim Sang Kyung

Műfaj: történelmi, orvosi, vígjáték

Csatorna: tvN
Részek száma: 12

Sugárzási idő kezdete: 2022-08-01
Vetítési idő: Hétfő és Kedd 22:30


Történet:

Yoo Se Poong pszichiáter Joseon-ban. Képességei elég bámulatosak ahhoz, hogy a királyi palota legendájának nevezzék, de miután a királyi család összeesküvésébe keveredett, kiutasítják a királyi udvarból, és elveszíti nagyszerű akupunktúrás képességét. 

Seo Eun Woo egy özvegyasszony, aki a megtört szívűek történeteit idézi. Egy nemesi család lányaként éles megfigyelőképességgel és rendkívüli empátiával rendelkezik. Úgy érzi, hogy a hirtelen kötött házassága miatt igazságtalanság érte, és akarva-akaratlanul is olyan feleségnek számít, aki erényes marad elhunyt férjéhez. Találkozik Yoo Se Poonggal, és a találkozás megváltoztatja az életét.

Kye Ji Han Sorak falu orvosa, aki mogorva személyisége mögé rejti melegszívűségét. Bár elsőre rossz benyomást kelt, mint aki anyagiasnak és a pénz megszállottjának tűnik, valójában őszinte ember, minél jobban megismerjük. Egy nap ő fogja Yoo Se Poongot arra az útra vezetni, hogy igazi orvos legyen, aki meggyógyítja a szíveket.





If you Wish Upon Me

Szereplők:

Ji Sung, Seo Ji Hye
Jo Dong In, Heo Sung Tae

Műfaj: dráma, orvosi

Csatorna: KBS2. ViuTV
Részek száma: 16

Sugárzási idő kezdete: 2022-08-10
Vetítési idő: Szerda és Csütörtök


Történet:

Yoon Gyeo Rye élete kemény volt. Árvaházban élt, és töltött időt fiatalkorúak börtönében és börtönben is. Küzd azért, hogy normális élete legyen. Egy incidens miatt egy hospice-ban kezd önkénteskedni, ahol Kang Tae Shik önkéntes csapatvezetővel és Seo Yeon Joo ápolóval dolgozik együtt.



A Model Family - webdráma

Szereplők:

Jung Woo, Park Hee Soon
Yoon Jin Seon

Műfaj: thriller, misztikus, krimi, családi

Csatorna: Netflix
Részek száma: 10

Sugárzási idő kezdete: 2022-08-12
Vetítési idő: 


Történet:

A történet azt követi nyomon, mi történik, amikor egy átlagos család, amely a csőd és a belső viszályok miatt az összeomlás szélén áll, belekeveredik egy vérszomjas drogbandába. Veszélyes küldetések és közelharcok közepette a család tagjai összefognak és mintacsaláddá válnak, miközben szembeszállnak a megélhetésüket fenyegető droghálózattal.





Good Job

Szereplők:

Jung Il Woo, Kwon Juri

Műfaj: thriller, misztikus, romantikus

Csatorna: ENA, Olleh TV, Seezn
Részek száma: 16

Sugárzási idő kezdete: 2022-08-24
Vetítési idő: Szerda és Csütörtök 21:00


Történet:

Egy nyomozó és egy szuper látással rendelkező nő közös nyomozásának és románcának történetét követi nyomon a sorozat.

Eun Sun Woo egy chaebol a chaebolok között, aki az Eunkang csoport tulajdonosa, és egy nyomozóirodát is vezet. Már fiatal korától kezdve zseniális elméről és megdöbbentően páratlan atlétikai képességekről tett tanúbizonyságot. Ő egy olyan figura, aki két életében, nyomozóként és egy csoport elnökeként teljesen más, könnyen változik a beképzeltségből úriemberré.

Don Se Ra egy vidám személyiség, aki szuper látással született. Hogy elrejtse képességeit, vastag szemüveget visel, hogy titokban használhassa képességét. Miközben számos furcsa munkát vállal, hogy segítsen a körülötte élő embereken, találkozik Eun Sun Woo-val, és kezdetét veszi egy kaotikus szerelmi történet.




Unicorn - webdráma

Szereplők:

Shin Ha Kun, Won Jin Ah

Műfaj: vígjáték

Csatorna: Coupang Play
Részek száma: 12

Sugárzási idő kezdete: 2022-08-26
Vetítési idő: Péntek


Történet:

Egy sitcom drámasorozat, amely Steve vezérigazgató és csapata kaotikus küzdelmeit mutatja be a Maccom startup cégnél.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése